Tag afsted, for sommeren er højtid for bed and breakfast

I Danmark er vi jo garanteret en hel del ferie, hvis man sammenligner med mange andre lande. Vi har en højere levestandard, hvilket giver os mulighed for at tage mere fri. Det gør vi så sandelig også mere brug af, men så kommer næste problem. Hvor skal man tage hen og hvad skal man bruge denne ferietid på? En af de mere populære ting er at tage på daseferie i de varme lande, for at komme så langt væk fra Danmark som muligt, men det behøver man faktisk ikke. Der findes en utal af muligheder herhjemme i lille Danmark, for sommeren er højtid for bed and breakfast, som man eksempelvis kan opleve det her hos Nymarksminde. Og det er en helt anden oplevelse end daseferie. En daseferie er ofte dyr, når man ser på flyrejse og man får ikke den vilde oplevelse ud af det, men med bed and breakfast, så bliver det en smule mere lokalt, hvilket gør det en del billigere, men man får også en utrolig unik og meget mere rustik og ægte oplevelse.

Du skal ikke vente for længe, for sommeren er højtid for bed and breakfast

At sommeren er højtid for de fleste ferier, det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen. Der er sommerferie og det er der det oftest er nemme at holde en ferie, hvis børnene skal med. Forældre kan tage fri i de nødvendige uger og børnene har fri i ret lang tid af gangen, så det er ofte der det er nemmeste. Det resulterer så også i, at sommeren er højtid for bed and breakfast. Den slags opholdssteder er meget sæsonbetonede, da der ikke er så meget over en bed and breakfast i vinterperioden, da det hurtigt bliver lidt koldt og dystert, men det sker f.eks. også på et hotel. Generelt er sommeren bare en bedre periode, hvis man gerne vil på ferie. Derfor skal man heller ikke vente for længe, for da sommeren højtid for bed and breakfast, så er det en god idé at tage af sted i f.eks. sommerferien. Der kan selvfølgelig være lidt svært at finde nogle gode steder, da mange steder ofte er ret bookede, men hvis man er ude i god tid, så er det som regel ikke et problem.

Planlæg en rute hjemmefra, så du har noget at lave

En af de værste ferier man kan komme på, det er en ferie, hvor der ikke sker en skid. Det er dem, hvor man bare ligger på stranden en hel uge og man så egentlig ikke ret meget mere end indersiden af sine solbriller. Det kan selvfølgelig også være rart, men så kan man da bare lægge sig ind under en varm lampe i stedet for. Hvis man gerne vil opleve noget, så kan det være en god idé at planlægge noget hjemmefra. Det er ofte nemmere, hvis man går og tænker på gode ting at give sig til et par uger forinden, så man ikke skal komme med den magiske idé på selve dagen.

 

Disclaimer

En tanke om “Tag afsted, for sommeren er højtid for bed and breakfast”

  1. Jeg har næsten altid haft for vane, at tage til udlandet på ferie om sommeren. Men for et nogle år siden prøvede jeg for første gang bed and breakfast. Og det har altså fanget mig godt og grundigt. Så det er nu blevet til en fast tradition, at jeg tager på bed and breakfast sammen med en ven hvert år…. ikke at jeg helt har droppet udlandsturene dog … 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *