Hvad er e-cigarettens fremtid?

I takt med at samfundet har fået mere og mere fokus på rygning og de sundhedsskadelige konsekvenser det har, så er der flere som tager skridtet og ønsker at stoppe med at ryge.

Det er efterhånden svært at være ryger i det danske samfund, da der er rigtig mange restriktioner, omkring hvor man må ryge. Ydermere bliver det også dyrere og dyrere at være ryger, da prisen på cigaretter over de senere år har været stødt stigende. Af denne årsag er der flere rygere som har et ønske om at stoppe – og for rigtig mange, virker e-cigaretter som et godt alternativ til at få en til at kvitte smøgerne. Det er det eneste alternativ, som faktisk tilbyder lidt ala det samme som cigaretter, hvor man får en fornemmelse af, hvor man faktisk ryger.

Hvis man befinder sig i sociale sammenhænge, hvor der ryges, kan man også sagtens komme igennem det, ved bare at tage sin e-cigarret frem og være en del af ’fællesskabet’. Netop fordi flere har et ønske om at droppe smøgerne, så er der god grund til at tro, at e-cigaretten har en lys fremtid. Det virker for mange som et rigtig godt alternativ, da det giver en ryge-oplevelse i stil med den traditionelle tobaksrygning. Godt nok er det ikke det samme, men det er dog tættere på det ’rigtige’ end fx nikotin tyggegummi eller mundspray. Så selv om der efterhånden pålægges både brugere og sælgere af e-cigaretter flere og flere restriktioner, er der stadig en god fremtid for e-cigaret butikker som f.eks. smartsmoke.dk.

Alle de produkter, som tilbydes, der indeholder nikotin, de giver ikke noget nær den samme oplevelse, som en e-cigarret gør. Den tager hensyn til hele oplevelsen – og ikke kun stoffet nikotin. For mange kan det virke som en tynd oplevelse, hvis man har lyst til at smøg og får stukket et stykke tyggegummi hånden – så giver det dog alligevel lidt mere, hvis man har mulighed for faktisk at ryge og dermed få hele oplevelsen opfyldt omkring det.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *